Mos i shit ose mos ndaj informacionet e mia personale

Siç përshkruhet në Politikën tonë të Privatësisë , ne mbledhim informacione në faqet tona të internetit dhe, nëse ka, aplikacionet tona celulare, dhe e ndajmë atë informacion me palët e treta, duke përfshirë partnerët e reklamave, në mënyrë që t'ju shfaqim reklama në faqet e tjera të internetit që janë më të rëndësishme për interesat, duke përfshirë reklamat që promovojnë produktet dhe shërbimet tona dhe ato të tregtarëve të tjerë të Shopify. Ne mund ta bëjmë këtë nëpërmjet ndarjes së informacionit personal që mbledhim kur ju vizitoni faqet tona të internetit dhe, nëse është e aplikueshme, aplikacionet tona celulare, si dhe përmes cookies dhe teknologjive të ngjashme.

Këto aktivitete mund të konsiderohen si një "shitje" ose "ndarje" e informacionit tuaj personal sipas ligjeve të caktuara të shtetit të SHBA-së për privatësinë. Në varësi të vendit ku ndodheni, mund të keni të drejtën të tërhiqeni nga këto aktivitete. Nëse dëshironi të ushtroni këtë të drejtë të përjashtimit, ju lutemi ndiqni udhëzimet e mëposhtme.

Për të hequr dorë nga "shitja" ose "ndarja" e informacionit tuaj personal të mbledhur duke përdorur kuki dhe identifikues të tjerë të bazuar në pajisje siç përshkruhet më sipër, ju lutemi klikoni këtu . Do t'ju duhet ta rinovoni këtë zgjedhje nëse pastroni skedarët e skedarëve të shfletuesit tuaj ose nëse përdorni një shfletues ose pajisje tjetër.

Nëse vizitoni faqen tonë të internetit me sinjalin e preferencës për të hequr dorë nga Kontrolli i Privatësisë Globale të aktivizuar, në varësi të vendit ku jeni, ne do ta trajtojmë këtë si një kërkesë për të hequr dorë nga "shitja" ose "ndarja" e informacionit për pajisjen dhe shfletuesin që ju përdoret për të vizituar faqen tonë të internetit.