JoyEmpireshop

Pajisja e bukurisë së qafës

€39,89
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.
1 koment

Makinë bukurie për qafën dhe fytyrën pajisje terapie për masazh dridhje fytyre Anti-rrudhë gjithashtu shtrëngon kujdesin e lëkurës

Ngjyrë: E bardha
Madhësia: 160*85*53 mm
Materiali: ABS
Ngjyrë: E bardha
Madhësia: 160*85*53 mm
Materiali: ABS

Informacioni i produktit

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
Dandrea
Revitalize Your Neck and Face with Ease

Joy Empire's Neck Beauty Device is a game-changer in the world of skincare. This beauty machine is a versatile solution for neck and facial lifting, therapy, and massage. With its vibration and anti-wrinkle features, it not only revitalizes your skin but also tightens and enhances your overall skin care regimen. If you're looking for an easy and effective way to rejuvenate your neck and face, this device is a must-have. It's like having a spa treatment in the comfort of your own home!