1 2

JoyEmpireshop

Orë e kujdesit shëndetësor E300

€120,00 €74,30 Shitje
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.
1 koment
  • Ora inteligjente E300 për burra dhe gra monitoron temperaturën e trupit, presionin e gjakut, sheqerin në gjak dhe shenja të tjera jetësore.
Ngjyrë: Blu
Madhësia e ekranit: Ekran 1,32 inç me rezolucion të lartë 360*360
Ngjyrë: Blu
Madhësia e ekranit: Ekran 1,32 inç me rezolucion të lartë 360*360

Informacioni i produktit

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Natasha
Your Health Guardian on Your Wrist

Joy Empire's E300 Health Care Watch is a true lifesaver for both men and women. This smartwatch goes beyond just telling time; it monitors vital health signs, including body temperature, blood pressure, and blood sugar. It's an essential accessory for anyone looking to prioritize their health and well-being. With its sleek design and practical features, this watch provides peace of mind, ensuring you're always in tune with your body's needs. A must-have for those who value their health and appreciate the convenience of having crucial health data at their fingertips.